BOLD STAALZAKEN

In 2017 kwamen wij in contact met elkaar door een gezamenlijke passie namelijk oldtimer motoren verbouwen. Vanaf dat moment was er een klik die er zowel zakelijk als vriendschappelijk voor zorgde dat de fantasie de vrije loop kreeg.

Ruim anderhalf jaar hebben we er over gefantaseerd en nagedacht hoe de gezamenlijke hobby en persoonlijke kwaliteiten de basis zou kunnen leggen voor een nieuw avontuur; een professionele samenwerking. En dat is gelukt. Ons avontuur heet: Bold Staalzaken.

Een bedrijf starten begint natuurlijk met een plan

KERNWAARDEN

Wij omschrijven het als volgt: “Als wij in onze vrije tijd in onze loods komen zijn wij het meest gelukkig. We zijn daar vrij en kunnen bedenken en maken wat we willen. Het tot stand komen van maatwerk vraagt technisch inzicht in combinatie met creativiteit, en daarin voelen we ons het meest thuis.

We maken en monteren stalen kozijnen, maatwerk meubelen en custom motoren en zijn bijna altijd vrij om onze eigen ideeën te realiseren. Uiteraard proberen we de wens van de opdrachtgever zo goed mogelijk te vertalen. Deze manier van werken maakt ons gelukkig en is onze drijfveer. Om een richtlijn aan te geven voor onze projecten streven we na de volgende drie kernwaarden te hanteren. Het werk dat wij uit voeren moet 1. Maatwerk, 2. uniek en 3. persoonlijk zijn.

Team

Wie zijn wij

 • Tom Mes

  Tom is in zijn vroege carrière begonnen als timmerman in de bouw. Na dit bijna 10 jaar te hebben gedaan, zag ik de kans het tot manager sales en marketing te schoppen bij technische groothandel Leeuwbouw. Dit heb ik de afgelopen 9 jaar met veel plezier gedaan en ik heb erg veel mogen leren. Naast mijn baan als salesmanager heb ik altijd op projectbasis interieurprojecten aangenomen en uitgevoerd.

  “In mijn vrije tijd deed ik al vijf jaar lang diverse klussen onder de naam CustomEightyone, voornamelijk aan custom motorfietsen. Daarnaast voerde ik ook projecten met betrekking tot inrichting van diverse woningen en winkels uit.”

 • Tom Mes
 • Lourens Hornstra

  Lourens is na zijn studie aan de kunstacademie een jaar in de technische dienst van een grote hotelketen werkzaam geweest. In 2016 heb ik mij laten omscholen en sindsdien werk ik als bankwerker/lasser in de interieurbouw. Dit is waar de creatieve instelling en interesse voor techniek voor mij zijn samen gekomen.

  “Ik heb de afgelopen jaren in mijn vrije uren al verschillende projecten uitgevoerd met stalen kozijnen, stalen maatwerk meubelen en custom motoronderdelen.”

 • Lourens Hornstra